Vaření "po našemu" II
Jednodenní kurz vaření z regionálních potravin.
Srdečně zveme všechny příznivce kvalitního jídla a regionálních produktů na jednodenní kurz vaření z místních surovin. Kurz bude spojený s přednáškou o možnostech místních zdrojů a dodavatelů. Dozvíme se nejen, kde v regionu nakoupit kvalitní maso, zeleninu bez chemie, čerstvé mléko, ale odneseme si domů také nejeden chutný recept a společně si pochutnáme na připravených pokrmech. Těšit se můžete na speciality z jehněčího a hovězího biomasa, zeleninové přílohy, nezvyklé dezerty a lahodný hostětínský mošt.
Akcí vás budou provázet:
- Jana Otrubová – lektorka
- Jan Žák – ekologický zemědělec (Farma Rudimov), chov skotu a ovcí, produkce hovězího a jehněčího masa v BIO kvalitě.
Pro vzdálenější zájemce možnost ubytování v ekopenzionu.
600Kč / 2 osoby 1000Kč / 3 osoby 1500Kč